Manual de utilizare opel astra h. Manual de instrucciones de Opel 2019-03-05

Manual de utilizare opel astra h Rating: 6,2/10 440 reviews

Cartea/manualul de utilizare de la un Opel Astra G

manual de utilizare opel astra h

Aten├żie Contacta├żi imediat un service specializat pentru asisten├ż├ú. ├Änchide├żi hayonul ┬║i capota motorului. Sistemul audio pentru scaunele din spate 3. Reglarea pe ├«n├úl├żime a tetierelor scaunelor din fa├ż├ú ┬║i laterale din spate: Ap├úsa├żi butonul pentru eliberare, regla├żi pe ├«n├úl├żime, fixa├żi ├«n pozi├żie Tetierele 3 66, Tetiera central├ú spate 3 66, Pozi├żia tetierelor 3 67, Demontarea tetierei 3 67. Pentru a dezactiva sistemul de blocare antifurt 3, cupla├żi contactul 3 42. Iluminare 141 Dac├ú portiera ┬║oferului a r├úmas deschis├ú, l├úmpile se vor stinge dup├ú dou├ú minute. .

Next

Cartea/manualul de utilizare de la un Opel Astra G

manual de utilizare opel astra h

C├ónd opri├żi ├«n pant├ú, ac├żiona├żi fr├óna de m├ón├ú sau ap├úsa├żi pedala de fr├ón├ú. M├úsurarea poate fi resetat├ú ├«n orice moment. Scoaterea din func├żiune a autovehiculului 3 289. ├Ändep├úrta├żi praful, frunzele sau z├úpada. Dac├ú sistemul detecteaz├ú o asemenea diferen├ż├ú de tura├żie, lampa de control w se aprinde ├«n culoarea ro┬║ie. .

Next

Manual De Utilizare Opel Astra H PrintablePDF 2019 PDF Book

manual de utilizare opel astra h

Piesele occesorii origino e Ope t e Restul copitolelorMonuolu lui ii componenrele oprobote destinote conversieisunt disponibiielo Portenerul de utilizore contininformotii dlhneovostrd Ope, core vd poote oteri importonte despreexplootoreo, consulionl6spec olizot6 osupromodificdrio. ├Än pozi├żiile extreme, nu se realizeaz├ú o reglare a temperaturii. Lumineoz6 inrermnent Rezevorul de corburont gol. Consumul de combustibil poate s├ú creasc├ú ├«n acest interval de timp. Calitatea aerului din interior se deterioreaz├ú, ceea ce poate cauza somnolen├ż├ú pasagerilor. Plafoniera Lumin├ú interioar├ú cu func├żie automat├ú Se aprinde automat la deblocarea autoturismului cu telecomanda, c├ónd se deschide o u┬║├ú sau la scoaterea cheii din contact, dup├ú decuplarea contactului.

Next

Manual utilizare opel astra g

manual de utilizare opel astra h

Sistemul de monitorizare a presiunii ├«n anvelope 3 3 205. Butoanele modului de r├úcire n ┬║i de recirculare a aerului 4 sunt prezente numai la versiunile dotate cu sistem op├żional de aer condi├żionat 3. Lampa de control pentru sistemul antidemaraj A La cuplarea contactului, lampa de control A se aprinde pentru scurt timp. Debloca├żi maneta schimb├útorului de viteze ap├ús├ónd butonul. Nerespectarea acestor instruc├żiuni poate duce la r├úniri. Acestea vor fi eliminate prin intermediul unui centru de reciclare specializat.

Next

Astra

manual de utilizare opel astra h

Temperatura setat├ú este memorat├ú c├ónd contactul este decuplat. Din motive de siguran├ż├ú, parasolarul se ├«nchide incomplet, l├ús├ónd un spa├żiu liber de aproximativ 20 cm. Pentru a comuta din pozi├żia P, cupla├żi contactul, ap├úsa├żi pedala de fr├ón├ú ┬║i butonul de pe maneta schimb├útorului de viteze. Cheia electronic├ú trebuie s├ú se afle ├«n raza de recep├żie exterioar├ú de circa 1 metru de la autoturism pentru a ├«l putea bloca ┬║i debloca. . L├úmpi de avertizare ┬║i avertiz├úri sonore pentru modelul Astra TwinTop 3: z Avertizare sonor├ú pentru deschiderea sau ├«nchiderea complet├ú a acoperi┬║ului rigid decapotabil. I Presiune ulei de motor 3 107.

Next

Cartea/manualul de utilizare de la un Opel Astra G

manual de utilizare opel astra h

Repeta├żi acest procedeu pentru fiecare geam. Dac├ú lampa de control 0 este aprins├ú permanent, a fost detectat├ú o defec├żiune ├«n sistem. Astra Twin Top: c├ónd este deschis├ú o portier├ú, geamul coboar├ú pu├żin ┬║i se ├«nchide automat c├ónd portiera este ├«nchis├ú. Instrumentele de bord, comenzile Afi┬║ajul grupului de instrumente La unele versiuni, indicatorul turometrului, vitezometrului ┬║i al nivelului de combustibil se deplaseaz├ú scurt p├ón├ú la cap├út, la cuplarea contactului. . Aria de acoperire este de circa un metru. R├úcire maxim├ú Deschide├żi geamurile ┬║i trapa de acoperi┬║ 3 pentru o scurt├ú perioad├ú, pentru ca aerul cald s├ú fie evacuat rapid.

Next

Manual De Utilizare Opel Astra H PrintablePDF 2019 PDF Book

manual de utilizare opel astra h

Range Opririle ├«n timpul c├úl├útoriei cu decuplarea contactului nu sunt luate ├«n calcul. Ap├úsa├żi din nou butonul: ambele oglinzi sunt aduse ├«n pozi├żia de conducere. . Chei, u┬║i, geamuri, acoperi┬║ TwinTop C├ónd autoturismul este oprit, acoperi┬║ul poate fi deschis cu ajutorul telecomenzii 3. Scurt├ú prezentare Tetierele active 3 pentru scaunele din fa├ż├ú Meniuri de utilizare de pe afi┬║ajul pentru informa├żii 3 ├Än cazul unui impact din spate, tetierele active se ├«nclin├ú u┬║or ├«n fa├ż├ú.

Next

De Utilizare Opel Astra H Pdf PDF Book

manual de utilizare opel astra h

Farurile de cea├ż├ú pot fi aprinse numai c├ónd contactul este cuplat ┬║i farurile sunt aprinse. Y Nivel combustibil, 3 110, 3 113, 3 190. . ├Änlocui├żi bateria cheii electronice c├ót mai cur├ónd posibil sau remedia├żi sistemul. Autovehiculul se pune ├«n mi┬║care la eliberarea pedalei de fr├ón├ú. Adresa├żi-v├ú unui atelier service autorizat pentru remedierea defec├żiunii.

Next